Opinions de la Residència Rumy

Vídeos de clients

Mercedes

"Gràcies a les cures que li han donat a la Residència Rumy, la meva germana ha arribat a on està. "

Ana

"És una residència molt alegre, el personal molt atent i afectuós. "

Albert

"La tia a la Rumy ha trobat la companyia, l'afecte i l'atenció que fora o a casa seva no tindria."

En format text

Bon dia Miquel,

Voliem agrair-te de part de tota la família la gran feina que heu fet tots els professionals de la Rumy durant els anys que la mare ha estat alla.

Heu aconseguit que hagin sigut uns anys en el que ella ha estat ben cuidada i gaudit de bona salut. Només hi ha que veure que ha viscut molt mes temps del que esperàvem.

Sempre recordarem el temps que ha estat a la Rumy amb carinyo. Moltes gracies per tot.

Escrit dels fills , Joan i Xavier, d'Isabel Ruiz.
24 d'abril del 2019
Al Miquel i tot el personal de la residència Rumy

Benvolguts,

Durant el temps que la nostra mare ha estat amb vosaltres ens hem convençut que ella no ha estat en un residència qualsevol, la Rumy ha estat la llar on ha viscut els últims anys de la seva vida, casa seva.

Deixar un ésser estimat que no es pot valdre en mans estranyes és vertaderament un tràngol i t'assalten un munt de dubtes i recances, però en el nostre cas, ha estat la decisió més encertada que hem pres en relació amb el benestar de la mare.
L'heu cuidada, en tots els sentits i aspectes, admirablement. Formeu un equip d'excel·lents professionals i millors persones.

És per tot plegat, que us estem i estarem infinitament agraïdes.

Una abraçada per a tots i totes amb tot l'afecte de la família de la Montserrat Codina Cornadó.

Carina i Montserrat Navarro Codina
Llinars del Vallès, 3 d'agost de 2017
Benvolguts Maria i Miquel

Quan varem gendre la difícil decisió de posar la nostra Mare a una residencia. Varem decidir que havia de ser el millor lloc possible i veritablement no ens ven equivocar quan vam triar (després de visitar varies residencies ) la vostra.

Per aquest motiu serveixin aquestes línies per agreir-vos tot el que durant aquests 6 anys que ha estat amb vosaltres heu fet per ella doncs la vostra dedicació i carinyo així com la de les persones que col-laboren amb vosaltres ha estat admirable , no podem més que agraïr la paciència que heu tingut i la Aran sensibilitat que ens heu demostrat en totes les circumstàncies que ens hem trobat . sobre tot en els últims moments de la seva malaltia

Per tot això moltes moltes Gràcies i sobre tot . seguiu així

Rumy SCP utilitza “COOKIES” per garantir el correcte funcionament del nostre portal web, millorant la seguretat, per obtenir una eficàcia i una personalització superiors, per recollir dades estadístiques i per mostrar-li publicitat rellevant. Premi el botó 'ACCEPTAR' o continui navegant per autoritzar-ne el seu ús. En aquest cas Rumy SCP no pot garantir la plena funcionalitat de la pàgina. Pot obtenir més informació a la nostra política de cookies a peu de pàgina.