Activitats per a gent gran

La Residència Rumy ofereix un programa anual d'activitats socioculturals adaptat a les capacitats, interessos i gustos dels i les residents. En cadascuna de les activitats que es realitzen, un professional condueix l'activitat per afavorir que aquesta sigui apropiada i de l'interès dels i les participants.

El programa anual d'activitats socioculturals de la Residència Rumy està format per activitats permanents (que es realitzen de forma setmanal i durant tot l'any) i activitats temporals que es realitzen en una determinada època de l'any.

Aniversaris
Aniversaris
Trobades familiars
Trobades familiars
Sortides a sopar
Sortides a sopar

Activitats setmanals

Taller de manualitats i creativitat

Taller de memòria

Taller de reminiscència

Taller d'actualitat

Jocs de taula

Bingo setmanal

Gimnàs grupal

Ball i música

Estimulació multisensorial

Taller d'escriptura

Taller de manicura

Cinema

Missa

Rumy SCP utilitza “COOKIES” per garantir el correcte funcionament del nostre portal web, millorant la seguretat, per obtenir una eficàcia i una personalització superiors, per recollir dades estadístiques i per mostrar-li publicitat rellevant. Premi el botó 'ACCEPTAR' o continui navegant per autoritzar-ne el seu ús. En aquest cas Rumy SCP no pot garantir la plena funcionalitat de la pàgina. Pot obtenir més informació a la nostra política de cookies a peu de pàgina.