Residencia Rumy - Sortides

Residencia Rumy

El programa anual d'activitats socioculturals de la Residència Rumy està format per activitats permanents (que es realitzen de forma setmanal i durant tot l'any) i activitats temporals que es realitzen en una determinada època de l'any. 

Sortida a la piscina. Activitat que es realitza a l'estiu.
Teatre Social. Activitat que es realitza a la primavera coincidint amb la setmana de Sant Jordi. Els i les participants preparen una obra de teatre que implica preparar i portar a terme assaigs, elaboració de decorats, vestuari. L'obra s'estrena a les escoles de primaria i infantil de les viles properes a la residència. 

Sortida cultural al museu. De forma anual es visita una de les exposicicions temporals que sigui de l'interés dels i les participants. 

Homenatge a la Vellesa de Sant Antoni de Vilamajor. Les persones residents que ho desitgin participen en el sopar que realitza l'Ajuntament de Sant Antoni en l'homenatge a la Vellesa. 

Taller d'horticulura. Activitat que es realitza a la primavera i a l'estiu. 

Sortida a la Fira de Sant Isidre de Cardedeu. Cada any s'organitza una sortida de matí a la Fira de Sant Isidre. 

Resiolimpiades. Activitat que es celebra de forma anual. Els i les participants de diferents residencies realitzen diferents proves esportives adaptades. Després de l'activitat es realitza una cloenda amb entrega de premis i un pica-pica per a tothom. 

Celebració de festes tradicionals. A la residencia es celebra totes les festes tradicionals i que són assenyalades al nostre calendari: Nadal, Reis, Carnestoltes, Sant Jordi, Sant Joan, Castanyada. 
Revista de la Residència Rumy. De forma anual, la Residència publica una revista on participa tota la comunitat de la residència, residents i equip professional. La revista es publica per Sant Jordi i es dona exemplars als i les residents, familiars i treballadors i                                  treballadores. Clicant a la imatge es pot descarregar l'última edició de la Revista.